“Sendt fra min iPhone” – hvordan fremstå som evneveik

Hver gang jeg får en epost hvor frasen “Sendt fra min iPhone” dukker opp nederst tenker jeg “Oj, så interessant”. Jeg tar frem en notatblokk og skriver opp at akkurat denne personen sendte akkurat denne eposten fra en sådan enhet. Det er jo svært nyttig for meg å vite hvilken enhet det ble skrevet på. Neida.

Jeg hører egentlig for meg en evneveik trønder med talefeil som svarer telefonen med “Æ SVAAARE DÆ PÅ MIN NOOOKIAAAA” hver eneste jævla gang han tar telefonen. Jeg hører for meg en dement solung som sier “Denna ha je kjøft på Kiwi” hver gang han tar frem en smakløs Synnøve Finden lett gulost fra kjølskapet. *Jeg har ingenting i mot hverken trøndere eller sulunger altså. Ikke evneveike eller demente heller forresten.

Men hva i all verden er det som får normalt oppegående folk til å ville fremstå som bygdetullingen som hver eneste dag han kommer inn på butikken sier til betjeningen at han kjørte dit i sin Volvo?  I enhver annen situasjon hvor man påpeker slike komplett irrelevante ting hver eneste gang vil man bli innlagt. Eller i det minste såpass uglesett at folk holder ekstra hardt i barna sine når de går forbi huset.

Jeg ser for meg hva slags alvorlig tilfelle av fnatt jeg skulle få om alle utskrifter var merket med “Skrevet ut på en Ricoh”.

Jeg skylder egentlig ikke på de forbrukerne som ikke har lært seg å skifte signatur selv. Jeg skylder på den gigantidioten av en utvikler som tenkte at “Ja! Vi tar og setter inn en standard signatur med fullstendig meningsløst innhold som ingen har bruk for!”. Tosk!

Blogget fra min HP.

5 thoughts on ““Sendt fra min iPhone” – hvordan fremstå som evneveik”

  1. Morsomt og velskrevet. Må umiddelbart sjekke alle hjemmets iDingser for å være sikker på at jeg ikke fremstår som evneveik. 😀

    Skrevet på min Dell.

  2. “Sendt fra min iPhone” kan ofte forklare hvorfor eposten er kortfattet og dårlig formatert.

  3. Det har flere fortalt meg, men hvor ille kan det være? Er ikke det mulig å skrive noenlunde normalt og noenlunde greit formatert fra iPhone? Jeg forventer intet mesterverk av en publikasjon på epost uansett. Jeg er stort sett interessert i svaret.

  4. Min Sony Ericsson har heldigvis ikke sånt unødvendig reklametull lagt inn i programmet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *