Nye unike smykker

Her er fire nye smykker som alle hver for seg er helt unike. Send en epost til torarne@hitthebutton.org om du vil slå kloa i ett av disse! Førstemann til mølla!

Jakten på pene deler er en tidkrevende affære. Jeg har pløyd gjennom et titalls datamaskiner for å finne disse delene. Etterpå er det satt på feste til anheng, og montert på en 45 cm lærreim. Andre lengder på lærreim kan bestilles etter ønske. Kjedet kan selvfølgelig byttes ut også, det er anhenget som er det virkelig unike her.

Først vil jeg vise dere en Celeron CPU.

 

Fin? Ja. Meget pen. Pinnene er av gull.

 

Her er en Pentium. Den har komponentene plassert mer utover, og har litt mer glans. Den har også noe “mellomspill” mellom komponentene i midten.

 

 

 

 

Så, mine damer og herrer. Her kommer selve perlene. Her først, en bit av en LCD-kontroller. Jeg har lett gjennom mange LCD-skjermer, og denne er spesielt pen. Fargen og glansen er noe for seg selv. Den var i utgangspunktet noe lett, så den har fått montert en vekt på baksiden for å kunne fungere som et anheng. 

 

Helt til slutt vil jeg vise den jeg mener er den fineste av dem alle. Denne har jeg klart å lage bare en eneste av. Det er en del av et GPU-chipset. På baksiden er det en ATI Radeon GPU, men det er denne siden som er fin. Rødfargen passer perfekt til å brukes i smykker, og jeg håper jeg kommer over flere slike etterhvert som jeg graver mer gjennom datamaskiner.

Hva syns du?

3 thoughts on “Nye unike smykker”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *