Kjeks?

Kjeks?

Nei takk.

Kjeks? Ta litt kjeks. Her er fem bokser.

Nei takk, jeg vil ikke ha noe kjeks.

Kjeks? Ta kjeks. Her er ti bokser.

NEI! Jeg vil ikke ha kjeks! Hold opp med å mase om kjeks! Jeg liker ikke kjeks og jeg akter ikke å selge kjeks!

Kjeks! Ta kjeks! Her er 17 bokser! Selg kjeks! Kjeks! Kjeks! Kjeks!

NEI! Jeg nekter å selge kjeks, jeg har igjen kjeks siden forrige kjekssalg og det er umulig å selge 700 bokser kjeks i ei bygd med 1500 husstander når det akkurat har vært solgt mange hundre bokser kjeks i akkurat samme lille bygd.

Kjeks! Det er obligatorisk å selge kjeks!

<klikk> Njet! Jeg vil ikke ha en eneste jævla  boks med kjeks! Jeg er drit lei av å brødfå på folkene som eier Norkak som bare videresender kjeksbokser fra Sverige og tar ut millioner i utbytte og det er sikkert hundre tusen jobber ungdommen kan gjøre som er mer fornuftig enn å selge disse jævla overprisede kjeksene og hvis du prøver å tilby meg en eneste kjeks til kommer jeg til å ta i mot alle 17 boksene bare for å kaste en og en kjeks midt i pannen din og den aller siste sjokoladekjeksen skal jeg stappe oppi den kroppsåpningen som mest matcher fargen så bare drit en jævla lang i å prøve å få meg til å selge mer kjeks! AAARGH! </klikk>

Neida, jeg gjør jo ikke det. Jeg bare høflig forsøker for hundrede gang å forklare at jeg er lite interessert i å selge kjeks som allerede er solgt av fotballgruppa, skigruppa, håndballgruppa, sjakklubben, 4H, Knut og Pers artigklubb, 1. trinn ved skolen, 2. trinn ved skolen, 3. trinn ved skolen og alle andre trinn ved skolen allerede. Folk VIL ikke ha et livs forbruk av kjeks i hus, og foreldre VIL ikke brenne inne med 17 bokser kjeks. Hvordan kan noen tro det?

Norkak AS omsatte for 38 millioner i forfjor. Hvis dette er solgte kjeks tilsvarer det over en million bokser med kjeks. De baker ikke kjeks selv en gang, de videresender bokser med kjeks fra et svensk kjeks-firma. De er to ansatte. Og de tok ut to millioner i utbytte i fjor. Genial forretningside egentlig. Få barn rundt i hele landet til å mase hull i hodet på bestemor og tante for å kjøpe kjeks. KJEKS!

Det MÅ finnes noe mer fornuftig ungdommen kan ta seg til enn å selge kjeks. Som å plukke tomflasker i veikanten. Måke snø, klippe plener, holde privat dataopplæring for gamlinger, telle bjørk eller hva som helst.

BARE LA OSS SLIPPE MER KJEKS!

4 thoughts on “Kjeks?”

  1. Vi har årlig vært gjennom 25 skrapelodd til 30 kroner stykket to ganger i året, tre rabattkort for shoppere med mye penger til 250 kroner stykket, 15 adventskalendere til 25 kroner stykket, varetelling, kakesalg fire dager i året, nedvasking av barneskolen.. Gang det med to, siden vi har to i samme håndballklubb. Men enda ingen kakesalg!!! Weee!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *