Kake

Kransekaker leveres på bestilling! Du kan faktisk bestille kransekake på nett og få den tilsendt, eller du kan hente her hos meg.

Mandlene er kvernet for hånd og ringene rullet for hånd for best resultat. Kransekaken inneholder mest mandler for best smak.

Det hele startet med at jeg skulle som vanlig bake et par kaker til meg selv og familien. Det gikk litt feil i steikingen, så kaken ble ikke pen nok, og jeg tok med noen smaksprøver på jobben. Flere lurte på om jeg kunne bake på bestilling, og derfra gikk det raskt.

Selv er jeg ekstremt kresen på kransekake. Den skal ikke være for søt og ikke for hard. Perfekt balanse mellom det bitre i mandlene og sødmen fra melis, samt en seig og god kjerne er viktig. Flere av de som har smakt har fortalt meg at de vanligvis ikke liker kransekake. Det er fordi de ikke har smakt den slik den bør være før nå. 😉

 

18 ringer: Kr 380,-
14 ringer: Kr 290,-
Smaksprøve (100 gram inkl porto): kr 100,-

Jeg sender også kaker, forsvarlig pakket, som byggesett. Tillegg for frakt kr 140,-.  Kan leveres med eller uten flagg, eller med eller uten melisglasur. 

Skal du ha kake til bryllup eller andre store anledninger vil du kanskje ha en smaksprøve? Jeg kan sende 100 gram for kr 100,-, inkludert porto.

Hvorfor skal du bestille denne kaken og ikke kjøpe en annen? Vel, det er rett og slett fordi denne er best. 😉 Oppskriften er min, og forholdet mellom mandler og melis er nøye balansert. Jeg har i mer mandler enn de fleste oppskrifter, og i hvert fall langt mer enn de kakene du får i butikken! Kakene bakes og leveres fortløpende, og du kan fryse den for lang holdbarhet og best kake.

Du kan betale med Vipps (foretrukket) eller visakort.

Ingredienser: Mandler, melis, eggehvite.
Glasur: Melis, eggehvite, eddik. 

Ta kontakt på torarne.hitthebutton@gmail.com eller telefon 46 89 08 27, eller finn meg på Facebook/Messenger http://facebook.com/torarnepedersen eller Twitter @hitthebutton.

PS: Ønsker du å pynte og selge kaker? Du kan få en god pris på 10x upyntede kaker. Disse kakene er lettsolgte hvis du deler ut litt smaksprøver som du kan få fra meg, og det er en god mulighet til å tjene en bra slant. Ta kontakt for mer info!